În conformitate cu definiția BOAI a accesului liber la informații, Analele Universității din Craiova. Seria Geografie este un jurnal care oferă acces liber, ceea ce înseamnă că tot conținutul este disponibil gratuit pentru utilizator sau instituția acestuia. Utilizatorilor li se permite să citească, să descarce, să copieze, să distribuie, să imprime, să caute sau să creeze un link către textele integrale ale articolelor sau să le folosească în orice alt scop legal, fără a cere permisiunea prealabilă de la editor sau autor.

Obiective

Analele Universităţii din Craiova. Seria Geografie este o revistă internaţională care oferă posibilitatea publicării rezultatelor originale ale cercetării, de interes pentru o scară largă de cititori şi acoperind toate ramurile geografiei. Revista a apărut pentru prima dată în 1998, fiind editată de Departamentul de Geografie al Universităţii din Craiova şi reunind referenţi de la universităţi prestigioase din ţară şi străinătate.

Vor fi înaintate către publicare mai ales lucrările care reflectă subiecte de cercetare curente la nivel mondial, includ rezultate sau idei valoroase şi caută să stimuleze dezbaterea şi comunicarea dintre cercetători şi practica publică. Toate articolele sunt recenzate de cel puţin doi evaluatori competenţi în domeniul lucrării depuse.

ISSN varianta printată: 1224-4112

ISSN online: 2069-6191

Informaţii despre indexare:

EBSCO Publishing

EBSCO Publishing

Directory of Open Access Journals

Directory of Open Access Journals

ERIHPLUS

ERIHPLUS

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial 4.0 Internațional .